Fisk med färska tomater

3 portioner ungefär
4-5 tomater, hackade
3 cm röd chili, hackad
saft från en halv citron
1-2 dl vitt vin, fungerar bra med matlagningsvin
400 g vit fisk, t.ex. torsk, sej, skuren i mindre bitar
Salt och svartpeppar
Koka ihop tomater, chili, saften från citronen och hälften av vinet. Salta och peppra. Lägg på locket. Låt det puttra i kanske en kvart, rör om då och då. Lägg sedan i fisken och låt sjuda några minuter tills fisken är klar. Till detta åt jag kokt potatis.
/Hanna

Kommentarer
Postat av: Hanna

Glömde skriva att man såklart ska blanda i 1 dl creme fraiche också, så blir det lite krämigt.

2010-11-09 @ 11:50:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback